Programma

[vc_row equal_height=”yes” content_placement=”middle”][vc_column width=”1/2″][ultimate_heading main_heading=”Zondag 14 mei” main_heading_color=”#1e73be” alignment=”left” main_heading_font_family=”font_family:Open Sans|font_call:Open+Sans|variant:600″ main_heading_style=”font-weight:600;” main_heading_font_size=”desktop:24px;” sub_heading_font_family=”font_family:Open Sans|font_call:Open+Sans”]Bonaire dive week programma Van 14 tot en met 19 mei 2017 wordt Bonaire een nog bijzondere plek dan dat het al is, want dan is de Bonaire Dive Week! Het duikfestival van het jaar. Voor de 3e keer wordt de week georganiseerd met een uitgebreid programma vol seminars, workshops en mooie duiken.

Op zondag 14 mei zullen we traditiegetrouw beginnen bij Spice Beach. Hier verzamelen we om elkaar te ontmoeten en boven water de week van start te laten gaan. Vervolgens zullen we hier een groepsduik maken om ook de Dive Week onderwater van start te laten gaan.[/ultimate_heading][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”8225″ img_size=”full” alignment=”right”][/vc_column][/vc_row][vc_row equal_height=”yes” content_placement=”middle”][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”8319″ img_size=”full” alignment=”right”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][ultimate_heading main_heading=”Maandag 15 mei” main_heading_color=”#1e73be” alignment=”left” main_heading_font_family=”font_family:Open Sans|font_call:Open+Sans|variant:600″ main_heading_style=”font-weight:600;” main_heading_font_size=”desktop:24px;” sub_heading_font_family=”font_family:Open Sans|font_call:Open+Sans”]Maandagochtend beginnen we de dag met een bezoek aan het hoofdkantoor Stinapa. Zij zijn de natuurbeschermingsorganisatie van Bonaire. Zij zullen alles vertellen over hun werk op het land en in het water. In de middag worden we door Wannadive de hele dag in de watten gelegd. Op hun boot The Grand Rebel gaan we een mooie groepsduik maken welke wordt afgesloten met een BBQ op klein Bonaire. [/ultimate_heading][/vc_column][/vc_row][vc_row equal_height=”yes” content_placement=”middle”][vc_column width=”1/2″][ultimate_heading main_heading=”Dinsdag 16 mei” main_heading_color=”#1e73be” alignment=”left” main_heading_font_family=”font_family:Open Sans|font_call:Open+Sans|variant:600″ main_heading_style=”font-weight:600;” main_heading_font_size=”desktop:24px;” sub_heading_font_family=”font_family:Open Sans|font_call:Open+Sans”]Dinsdag staat in het teken van fotografie. Casper Douma van Nature2experience zal we een workshop fotografie verzorgen. Eerst een theoretische les en daarna gaan we zelf echt fotograferen. Om te oefenen beginnen we op het land waarop we vervolgens met z’n alle gaan duiken. Na de duik gaat Casper de foto’s beoordelen en feedback geven.
[/ultimate_heading][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”8227″ img_size=”full” alignment=”right”][/vc_column][/vc_row][vc_row equal_height=”yes” content_placement=”middle”][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”8222″ img_size=”full” alignment=”right”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][ultimate_heading main_heading=”Woensdag 17 mei” main_heading_color=”#1e73be” alignment=”left” main_heading_font_family=”font_family:Open Sans|font_call:Open+Sans|variant:600″ main_heading_style=”font-weight:600;” main_heading_font_size=”desktop:24px;” sub_heading_font_family=”font_family:Open Sans|font_call:Open+Sans”]Woensdag beginnen we de dag met een duik bij duikcentrum Stay and Dive waar we gezamenlijk een duik gaan maken gegidst door Stay and Dive, waarna we deze nabespreken met lekkere hapjes. In de avond zijn we uitgenodigd om de Cadushy Distillery in Rincon te bezoeken. De enigste cactus likeur distilleerder van de wereld. Hier krijgen we een rondleiding en mogen we proeven van dit lekkere drankje. Op deze locatie is ook het oudste openluchttheater van Bonaire. Dit theater, dat normaal moeilijk toegankelijk is, zal een mooie duikfilm voor ons presenteren. Ook krijgen we hier een presentatie over freediven van Freedive legende Carlos Coste.
[/ultimate_heading][/vc_column][/vc_row][vc_row equal_height=”yes” content_placement=”middle”][vc_column width=”1/2″][ultimate_heading main_heading=”Donderdag 18 mei” main_heading_color=”#1e73be” alignment=”left” main_heading_font_family=”font_family:Open Sans|font_call:Open+Sans|variant:600″ main_heading_style=”font-weight:600;” main_heading_font_size=”desktop:24px;” sub_heading_font_family=”font_family:Open Sans|font_call:Open+Sans”]Donderdag gaan in de ochtend lekker ontspannen duiken in een van de mooiste duikriffen van de wereld: Bari Reef bij Sand Dollar en Den Laman. Daaropvolgend zullen we gaan lunchen bij Breeze ’n Bites dat uitkijkt op Bari Reef. Na de lunch gaan we ons inzetten voor de natuur van Bonaire. Dive Friends Bonaire organiseert voor de Bonaire Dive Week een clean-up dive. Alles wat we hebben gevonden in het water wordt door Dive Friends geïnventariseerd en toegevoegd aan de database van PADI Project Aware. [/ultimate_heading][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”8208″ img_size=”full” alignment=”right”][/vc_column][/vc_row][vc_row equal_height=”yes” content_placement=”middle”][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”8214″ img_size=”full” alignment=”right”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][ultimate_heading main_heading=”Vrijdag 19 mei” main_heading_color=”#1e73be” alignment=”left” main_heading_font_family=”font_family:Open Sans|font_call:Open+Sans|variant:600″ main_heading_style=”font-weight:600;” main_heading_font_size=”desktop:24px;” sub_heading_font_family=”font_family:Open Sans|font_call:Open+Sans”]Vrijdag staat in het teken van freediving. Carlos Coste de 11 keer wereldrecordhouder in freediven zal meerdere workshops verzorgen. Zijn diepste duik in een ademteug is 140 meter diep. In de ochtend is het mogelijk om een training te krijgen als een discovery voor duikers die nog geen ervaring hebben met freediving. In de middag is het mogelijk om een training te krijgen voor duikers die al wat meer ervaring hebben met freediving. In de avond wordt traditiegetrouw de Bonaire Dive Week afgesloten met cocktails bij Lack Bay met zicht op de wonderschone zonsondergang.
[/ultimate_heading][/vc_column][/vc_row]